Levering en Levertijd

VAN DER BOK Schoenen betracht de grootste zorgvuldigheid bij het verzenden van de bestelde artikelen en het in ontvangst nemen van retour- en ruilzendingen. VAN DER BOK Schoenen verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst.
In de regel vindt de levering plaats binnen 3 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen en geaccepteerd. In principe verkopen wij geen artikelen die besteld moeten worden. Daardoor zijn alle artikelen die wij aanbieden op voorraad.
Als een levering toch niet of niet tijdig kan plaatsvinden, dan krijgt u daar zo snel mogelijk bericht van. Gezamenlijk zullen we kijken hoe we verder met de bestelling om kunnen gaan.

Bezorging/afhalen

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of u kunt een afwijkend bezorgadres opgeven. Pakketten worden verstuurd met PostNL.

Afhalen in de winkel kan ook. Let op: als u de bestelling in de winkel komt ophalen, dient u een uitdraai van de order in de bevestigingsmail mee te nemen.

Verzendkosten

Bij bestellingen boven de 50 euro rekenen wij geen verzendkosten.
Onder de 50 euro wordt een vergoeding voor de verzendkosten van 5 euro gevraagd.

Voor bestellingen vanuit België of Duitsland geldt een bijdrage van 9 euro in de verzendkosten, bij bestellingen tot 100 euro. Daarboven worden geen kosten in rekening gebracht.

Alleen als u artikelen retour stuurt, zijn de verzendkosten voor eigen rekening.
Na ontvangst van het onbeschadigde pakket, storten wij het aankoopbedrag terug. Hierop houden wij 5 euro in voor de gemaakte verzend- en administratie.